CSODABOGYÓ

CSALÁDI BÖLCSŐDE HÁLÓZAT

Jelenlegi hely

Címlap | Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

A Kisdedóvó csoportba egész és félnapos ellátást biztosítunk.

Közösségünkben a kis csoportlétszámnak köszönhetően személyreszóló gondoskodást tudunk biztosítani a gyerekeknek, és megkaphatják mindazt a figyelmet és törődést, amit egy otthon nyújthat. A Varázskuckó lehetőséget biztosít a fokozatos, zökkenőmentes beilleszkedésre, valamint a rendszeres gyermekorvosi felügyeletre, illletve szükség szerint védőnői felügyeletere.

 

Szolgáltatásaink:        

            

  •     Egészséges étkeztetés

  •     Születésnapok, névnapok ünneplése, zsúrszolgáltatás

  •     Az angol és a mozgásórák.

  •     Kirándulások

  •     Kisgyermek és baba fotózás

  •     Nyári tábor kézműves foglalkozásokkal!

  •    Gyermekfelügyelet, igny esetén hétvégén is!

  •    Allergia mentes környezet!

Nagyon fontos számunkra, hogy gyermeke egészséges környezetben töltse el a nállunk lévő idejét!

Bölcsődénk nagy hangsújt fektet az allergia mentes környezetre! Hisz gyermekeik a nap nagy részét a szobában szőnyegen játszva töltik!

Vízszűrös világ márkás porszívót használunk minden nap!

A legjobbak közé tartozó Zepter légtisztítót használjuk, mely segítségéve pollen, baktérium, por, gomba mentes környezetet tudunk biztosítani gyermekeiknek!

 

Ha biztos kezekben szeretné tudni gyermekétű

 

Napjainkban a szülők rengeteget dolgoznak, így nem mindig van lehetőség otthon maradni a kisgyerekkel. Ilyen esetekben a szülő első dolga felkeresni a közeli bölcsődéket, illetve óvodákat, ám sajnos ma már az ilyen intézményekbe sem olyan könnyű bekerülni a férőhelyhiány miatt. Mit tehetünk ilyenkor a kicsikkel?

Felfogadhatunk egy babysittert, ám a kicsik sokkal jobban élvezik, ha más gyerekek társaságában lehetnek és kreatívan, játékosan tanulva tölthetik el idejüket. A szülőnek is nagyobb nyugalmat jelent, ha gyermeke egy pontos napirend szerint, szakképzett gyermekfelügyelők társaságában tanulhatja meg a mozgás örömét, a közös játék élményét és akár elkezdhet angolul tanulni már egészen fiatal korban.

Kis létszámú csoportjainknak köszönhetően gyermeke nálunk még több odafigyelést kaphat, mint egy nagyobb létszámú óvodában! Ha Ön is szeretné, hogy gyermeke felügyelete tapasztalt gyermekvigyázók kezében legyen, és játszva tanuljon meg beilleszkedni társai közé, válassza a Varázsuckó Kisdedóvót!

Minden, amire egy gyermeknek szüksége van

Számunkra a legfontosabb a gyermekek egészséges fejlődése, fizikailag és szellemileg egyaránt, ennélfogva minden programunkkal és szolgáltatásunkkal ezt a célt szolgáljuk. A Varázskuckó Kisdedóvó számos lehetőséget nyújt a kicsiknek a játékos tanulásra, melyet mozgással is ötvözünk. Ennek egyik legjobb példája, hogy rendszeresen kirándulásokat szervezünk.

A gyermekeknek igen nagy mozgásigényük van, ugyanakkor igénylik a változatosságot, melyre remek megoldást kínálnak a kirándulások. Az új környezet és friss levegő alapvetően jótékonyan hat a kicsikre, emellett azonban a kirándulások alkalmával lehetőség nyílik nagyobb helyigényű szabadtéri játékokra is. A gyermekek megismerhetik a környezet élőlényeit, saját maguk is részesei lehetnek a természet világának, mely kedvezőbben hat az ismeretek befogadására, mint például a könyvek.

A gyermekek a kirándulásokon játszhatnak, mozoghatnak és tanulhatnak egyszerre! Ha Ön is szeretné, hogy gyermeke sokszínű, változatos programokon vehessen részt, írassa be hozzánk a Varázskuckó Kisdedóvóba!