CSODABOGYÓ

CSALÁDI BÖLCSŐDE HÁLÓZAT

Jelenlegi hely

Címlap | Munkatársaink

Munkatársaink

 

Csőváriné Kovács Gabriella

Intézményvezető, családi bölcsőde vezető

2018-ban alapítottam meg a Csodabogyó Játszóház Nonprofit Kft-t azzal a céllal, hogy segítsem az édesanyák munkába állását, testvér gondozását, hétköznapjait. Szerettem volna létrehozni egy olyan közeget, ahol édesanya biztonságban, szeretetteljes gondoskodó kezekre bízhatja legféltettebb kincsét, amíg ő dolgozik, vagy kistestvért gondoz, vagy csak egy pár órára elszabadulna a hétköznapi mókuskerékből.

Három gyerekes család anya vagyok,  11 éve született meg az első gyerekem, és azóta annak szentelem az életemet, hogy a gyermekek számára minél könnyebbé, egyszerűbbé és barátságosabbá tegyem ezt a világot.

Családi bölcsőde vezető képzettségemet 2018-ban szereztem. Folyamatosan fejlesztem magam, így részt vettem egy pozitív fegyelmezés tanfolyamon, gondtalan szobatisztaság tanfolyamon és állatasszisztált foglalkozás vezető tanfolyamon. Mindig is érdekelt a gyermekek viselkedése, hogy mit miért tesznek. Hiszek abban, hogy a gyermek a szülő tükre, és nincs rossz gyerek a világon. Szerintem nem létezik hisztis gyerek, csak frusztrált, éhes, szomjas, fáradt, dühös, csalódott stb. Az én feladatom anyaként és gondozó néniként, hogy kiderítsem mi az oka az érzelem-cunaminak, és segítsek a gyermeknek felismerni majd helyén kezelni az indulatait érzelmeit.

Hiszem hogy ez az alapja annak, hogy megfelelő érzelmi intelligenciával rendelkező felnőtt váljék belőlük.  Tisztában vagyok a kapcsolódó nevelés, kötődő nevelés, válaszkész nevelés elveivel. Harmadik gyermekemet már én is hordoztam, így a bölcsődében is lehetőség nyílik a hordozásra, igény esetén.

Környezettudatosan igyekszem élni, így a bölcsődében szívesen látjuk a mosható pelenkát használó gyermekeket is. Vekerdy Tamás, Kádár Annamária, Beck Andrea könyveit falom, és igyekszem a belőlük megkapható tudást a bölcsődei életben kamatoztatni. Munkatársaimat alaposan megválogatom, és csupa olyan gondozó nénit választok, aki legalább annyira hivatásának tekinti a gyermekkel való foglalkozást, mint én. smiley

 

 

 

 

   Kelemen Tímea
   Családi bölcsőde szolgáltatás nyújtó, Varázskuckó családi bölcsőde