Varázskuckó

Magán napközi és kisdedóvó

Jelenlegi hely

Címlap | Munkatársaink

Munkatársaink


international daycare Marosvölgyi Judit

Intézményvezető, csecsemő és kisgyermek ápoló.

 

 


 A Csete Balázs Közgazdasági Szakközép iskolában végeztem tanulmányaimat, majd elvégeztem egy csecsemő és kisgyermek gondozói iskolát.
 

Sok tapasztalatot nyertem a kicsikkel való foglalkozás terén saját három kisgyermekem mellett is, ám ezen felül évek óta foglalkozom mások gyermekeivel is, másfél évestől tizennégy éves korig.

Nyaranta lovas és kézműves táborokat szervezek és vezetek, immáron hét éve, eddig nagy sikerrel. A hozzánk járó gyermekek mindig élményben gazdagon távoznak tőlünk mind a táborokból, mind a családi napköziből.magán bölcsőde

A Varázskuckó létrehozásával célom volt egy olyan közösség megteremtése, ahol a gyermekeket harmonikus, sokoldalú fejlesztésben részesíthetjük, és megajándékozhatjuk mind őket, mind a szülőket a felejthetetlen közösségi esztendők élményével.

Fontos számomra, hogy központunkban szerepet kapjon az egészséges életmódra nevelés és a környezettudatosság, valamint hogy közösségünkben családias meleg légkör uralkodjon, ahol maximális figyelmet szentelünk a gyermekek életkori és egyéni sajátosságainak.

A munkatársakat is igyekszem úgy megválasztani, hogy megfeleljenek a hely szellemiségének. A kiemelkedő szakmai tudáson kívül a gyermekek szeretete, személyiségének tiszteletben tartása és elfogadása elengedhetetlen tényező. 

 

 

 

 

 Herbály Szandra
 Intézményvezető helyettes, csecsemő és kisgyermekgondozónő, védö

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Herbály Viktória
   Gondozónő

 

 

 

 

 

 

Soós ViktóriaSoós Viktória Gondozónő