Varázskuckó

Magán napközi és kisdedóvó

Játékos angol foglalkozás

Játékos angol foglalkozás

 

- A délelőtti állandó foglalkozásokba beépítve, a gyerekek életkori sajátosságainak megfelelő angol dalokat, verseket, mondódákat tanulunk, gyakorlunk a gyerekekkel.

- Ez a későbbiekben nagyban megkönnyíti a nyelvtanulást, így nagyobb eséllyel tudnak majd helytállni az iskolában, és később a munka világában is.

- Az ilyen korai nyelvi képzés lehetővé teszi a beszédszervek felkészülését az idegen nyelvek magyartól eltérő hangképzési mozgásaira, ami a tökéletes kiejtés elsajátítását segíti elő.
 

Játszva könnyebb

Napjainkban nem lehet elégszer hangsúlyozni a nyelvtanulás fontosságát. Bármilyen szakmáról beszélünk, a munkavállaláshoz szinte már elengedhetetlen legalább egy idegen nyelv ismerete, melyek közül az angol a legelterjedtebb. Ennek megfelelően az angol nyelv oktatása ma már majdnem minden iskolában kötelező. Azonban ami kötelező, azt általában nem szeretik a gyerekek.

A játékos angol foglalkozás célja, hogy a gyermekek ne kötelező rossznak érezzék a nyelvtanulást. Ha játékos formában, gyermeki sajátosságaiknak és érdeklődésüknek megfelelően vannak kialakítva az angol foglalkozások, az több szempontból hasznára válik a gyermekeknek.

Elsősorban természetesen elsajátítják az alapokat, nem lesz számukra teljesen ismeretlen az angol nyelv, mely nagy segítséget jelenthet későbbi tanulmányaik során. Emellett a játékos formának köszönhetően élményekkel és sikerekkel gazdagodnak a kicsik, ami pozitív irányba befolyásolja a nyelvtanulással való viszonyukat és ösztönzőleg fog hatni rájuk.

A Varázskuckó Kisdedóvó munkatársainak célja, hogy az Ön gyermeke mindenből a legjobbat kapja!

játékos angol foglalkozás